Z partnerov urobila vláda znova konkurentov - Slovák, Kristian
Nová vláda R. Fica zrušila privatizáciu letísk. Príkaz vypovedať zmluvu o predaji bratislavského a košického letiska dostali od vlády minister dopravy a šéf Fondu národného majetku SR. Aký bude ďalší osud dvoch letísk vláda neupresnila. Šéf bratislavského letiska opatrne avizuje skorý príchod dvoch nových nízkonákladových prepravcov. Pripravované rokovania na najväčšom medzinárodnom leteckom veľtrhu v Dubaji. Bratislavské a viedenské letisko si budú znova konkurovať.