Rizikový kapitál po slovensky - Marčan, Peter
Podnikanie s podporou štátu. Nedostatok inovatívnych projektov. Štát preto podporí aj obyčajné podnikanie. Na Slovensku sú fondy rizikového kapitálu zatiaľ relatívne neznámy pojem. Slovenská asociácia rizikového kapitálu (SLOVCA) a jej štatistika za rok 2005. Rizikovému kapitálu chýba ešte veľa, aby sa na Slovensku z neho stal štandardný nástroj financovania podnikateľských zámerov. Založenie Fondu fondov a jeho funkcia.