Čo znamená 10 sviečok na torte, TV Markíza ?
Bilancovanie v TV Markíza pri príležitosti 10. výročia začiatku jej vysielania (31. 8. 1996). Hodnotenie a plány do budúcnosti. Zmeny v programovej štruktúre v priebehu rokov. Vývoj sledovanosti televízií v SR za posledných 10 rokov.