Hotely sa chytajú do sietí - Kováč, Pavel
Rast počtu turistov i obchodníkov zmenil pohľad na perspektívy hotelového biznisu na Slovensku. Hotely na Slovensku zažívajú investičný boom. Len v Bratislave počas siedmich rokov pribudne zhruba tridsať nových hotelov.