Vzdelanie za peniaze - Blažej, Ján
Na Slovensku je už desať súkromných vysokých škôl. Prehľad súkromných vysokých škôl u nás - rok vzniku, sídlo, ročné školné. Rozdiely medzi súkromnými vysokými školami u nás a v zahraničí. Očakávanie flexibility súkromných vysokých škôl.