Jak sponzoring buduje značku? - Tohami, Khaled El
Sponzoring prispieva k budovaniu značky rôznymi spôsobmi. Ďalšie kritériá a menej dôležité úlohy, ktoré má sponzoring plniť. Proces a výsledok budovania značky má interný vplyv na zamestnancov a partnerov, tak i externý vplyv na zákazníkov. Ponúkanie zákazníkom zážitky. Demonštrácia nových produktov a technológií. Prezentácia značky. Rozvoj asociácií značky. Pravidlá sponozoringu. Prínos sponzoringu k budovaniu značky.