Integrovaný marketing jako řešení vztahu ATL a BTL - Obluk, Ondřej
Integrovaný marketing, prípadne integrovaná marketingová komunikácia sú jedným z moderných pojmov marketingu a reklamy posledných rokov. jedna z definícií znie, že integrovaný marketing je manažérsky koncept, ktorý necháva pracovať reklamu, direct marketing, sales promotion a public relations spoločne, tak aby pôsobili ako "unified force". Integrovaný marketing v prostredí súčasného českého reklamného trhu. Typy reklamných kampaní. Integrovaná kampaň.