Co obnáší tvorba manuálu Corporate identity - Roman, Pavel
Nový reklamný manuál firmy Bosch. Cieľom jeho presadenia bolo zjednodušenie a zjednotenie užívania loga Bosch. Logo firmy Bosch. Hlavné prvky manuálu. Nové pravidlá Corporate identity (CI).