Horúco okolo tepla - Marčan, Peter
Rozpory medzi teplárňami a Slovenským plynárenským priemyslom (SPP) v konkurenčnom boji o klienta. Centrálne vykurovanie bytoviek verzus malé bytovkové kotolne. V mestách, predovšetkým v bytovkách, sú ľudia odkázaní na centrálne zásobovanie teplom. Cenotvorba plynárov je v súčasnosti konkurenčnou výhodou pre blokové kotolne. Snaha teplární sťažiť odchod spotrebiteľov od centrálneho zdroja tepla poplatkom za odpojenie.