Neplatné skončenie pracovného pomeru - Jendrálová, Anna
Výpoveď, okamžité skončenie pracovného pomeru, dohoda o skončení. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe, dohodnutého na určitú dobu. Hromadné prepúšťanie, odstupné a odchodné. Chyby, ktorých sa dopúšťajú zamestnávatelia.