Veřejná diplomacie - jen módní pojem nebo skutečná změna? - Peterková, Jana
Pojem verejná diplomacia. Základné charakteristiky, ktoré spoluurčujú jej ďalší vývoj. Stručný náčrt doterajšieho vývoja verejnej diplomacie. Stratégia a prvky verejnej diplomacie. Komunikačná pyramída.