Zákon o sociálnom poistení - Novotná, Eleonóra
Úplné znenie zákona č. 310/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov s komentárom a príkladmi. Zmeny zákona o sociálnom poistení upravuje čl. I, pričom niektoré zmeny nadobúdajú účinnosť od 1. 8. 2006 a niektoré od 1. 1. 2008. Novela obsahuje 165 zmien.