Novela zákona o nelegálnom zamestnávaní v praxi - Strýčková, Jolana
Dňa 1. júla 2006 vstúpil do platnosti zákon č. 125/2006 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení zákona č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Cieľom článku je na praktických príkladoch rozobrať, ako je potrebné ustanovenia novely zákona o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní aplikovať v praxi a zodpovedať otázky, ktoré s tým súvisia.