Pojistný trh České republiky (z Výroční zprávy ČAP 2005)
Výber z niektorých častí Výročnej správy ČAP za rok 2005). Štruktúra poistného trhu Českej republiky. Tempo rastu predpísaného poistného . Vývoj výnosov, nákladov a výsledku. Poisťovne v ČR.