Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky august 2006
Princípy a hodnoty Programového vyhlásenia vlády SR. Makroekonomický rámec, verejné financie a hospodárska politika. Makroekonomický rámec, verejné financie a dane - dane a daňová politika, využívanie fondov EÚ, finančný trh a ochrana jeho účastníkov. Hospodárska politika - podnikateľské prostredie a konkurencieschopnosť, privatizácia, inovácie a znalostná ekonomika, podnikanie, investície a regionálny rozvoj, energetika, obchod, služby a podpora vývozu, cestovný ruch. Pokračovanie.