Investičné certifikáty s čiastočnou garanciou investovaného kapitálu - Mokrička, Peter
Pojem diskontné certifikáty. Investičné možnosti diskontových certifikátov. Počet investičných produktov v obehu (na území Nemecka) v období 2001-2005 podľa jednotlivých skupín investičných produktov (diskontové, indexové, basket a iné. Bonusové certifikáty. Ilustračné príklady.