Strategie hedgeových fondů - Stanovský, Zdeněk
Historický pohľad na vznik hedgeových fondov a dlhodobého manažmentu kapitálu. Strategia hedgeových fondov.Convertible arbitrage..Distressed securities. Equity hedge.Equity market neutral. Event driven.Global macro. Merger arbitrage. Relative value arbitrage. Zastúpenie najpoužívanejších hedgeových stratégií.Výnosy jednotlivých hedgeových stratégií za posledních 7 rokov.