Z programového vyhlásenia vlády SR
Dane a daňová politika. Využívanie fondov EÚ. Hospodárska politika. Podnikateľské prostredie a konkurencieschopnosť. Inovácie a znalostná ekonomika. Podnikanie, investície a regionálny rozvoj. Investície a regionálny rozvoj. Energetika. Obchod, služby a podpora exportu. Cestovný ruch.