Monitorovanie kvantitatívnych ukazovateľov podhodnotenia - Križian, Daniel
Monitorovanie kvalitatívnych javov a využívanie tzv. "špeciálnych situácií". Nákupy insiderov. Spätné odkúpenie akcií (buy-back). Problematika spätného odkúpenia akcií. Nakupovanie proti prúdu. Nízka cena oproti historickým cenám.Typy investičných príležitostí."Šípové ruženky" alebo malé neobjavené firmy. .Popolušky" alebo nepopulárne firmy.