Podnikanie a verejný záujem v podnikoch dopravy - Fejfarová, Stanislava
Vývoj na dopravnom trhu v SR. Verejný záujem v doprave - vymedzenie pojmu. Súčasný stav transformácie, právny a regulačný rámec v železničnej doprave. Osobitosti fungovania ŽSR v podnikateľskom prostredí. Vzťah štátu k ŽSR pri prevádzkovaní dráhy. Spoplatňovanie železničnej dopravnej cesty. Výkonnosť ŽSR a jej meranie.