Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2005 - Zeman, Kryštof
Demografický vývoj v českej republike v roku 2005 v kontexte demografických zmien od roku 1990. Zloženie obyvateľstva podľa veku a rodinného stavu. Sobášnosť, rozvodovosť, pôrodnosť a úmrtnosť. Vnútorná migrácia. Zahraničná migrácia.