Zdravá délka života v současné české populaci - Rychtaříková, Jitka
Súčasný stav zdravia obyvateľstva, zdravej dĺžky života v Českej republike. Metódy výpočtu indikátorov zdravotného stavu a zdrojové údaje. Subjektívne zdravie, chronická nemocnosť a obmedzenie aktivít v českej populácii 2005. Stredné dĺžky života podľa zdravotného stavu. Faktory subjektívne vnímaného zdravia.