Zdravotníctvo - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Kam smeruje zdravotníctvo. Biznis a zdravotníctvo nejdú dokopy. Súkromné verzus štátne. Dlhy dajú regiónom odvahu na zmeny. Efektívnosť nemocníc. Nejasno v číslach. Prichádza čas na rozdiely. Trh zdravotného poistenia.