Príležitosti pre rozvoj malého a stredného podnikania v okrese Stará Ľubovňa - Bajus, Radoslav
Zhodnotenie ekonomických aspektov pre rozvoj podnikania v okrese Stará Ľubovňa. SWOT analýza okresu Stará Ľubovňa. Riešené v rámci VEGY.