Otcové pečující o děti formou rodičovské dovolené - Nešporová, Olga
Problematika mužov na rodičovskej dovolenke v Českej republike. Postavenie roly otca v rodine v európskom kontexte. Legislatívny prístup k rodičovskej dovolenke v ČR od r. 2001. Postoje českých rodičov k možnosti využitia rodičovskej dovolenky mužov.