Pripravovaná novela zákona o účtovníctve - Meluchová, Jitka, 1965-
Ministerstvo financií SR vypracovalo novelizáciu zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Pripravované zmeny by mali nadobudnúť účinnosť 1. januára 2007 a neskôr. Popis jednotlivých zmien.