Manažment obchodného (úverového) rizika so zameraním na pohľadávky - Čunderlík, Dušan
Finančné riziko a riziko úverové - príčiny vzniku. Manažment obchodného rizika - t.j. poskytnutia obchodného úveru medzi dodávateľom a odberateľom. Manažment pohľadávok firmy, jeho ciele. Nástroje manažmentu pohľadávok, nástroje platenia používané kvôli eliminácii obchodného rizika.