Kokteil alebo finančný plán - Škriniar, Pavel, 1979-
Pojem finančný plán. Vymedzenie finančného poradenstva. História a celková úroveň finančného poradenstva. Poradenstvo verzus zarábanie. Provízie finančných poradcov. Licencovanie poradcov.