Globalization of Trade and Transportation between the ASEAN + 3 Countries and the European Union - Ho Thi Thu Hoa
Nové trendy v globálnom obchode a doprave. Medzinárodné vzťahy medzi krajinami ASEAN + 3 (Južná Kórea, Japonsko, Čína) a Európskou úniou. Bilaterálny obchod. Obchodný boom a požiadavky na efektívnu dopravu medzi krajinami ASEAN + 3 a EÚ. Možnosti nákladnej dopravy medzi krajinami ASEAN + 3 a EÚ. Možnosti a výzvy pre globalizáciu obchodu a dopravy. Vplyvy rozširovania EÚ na obchod a dopravu ASEAN + 3.