Tendencie marketingu - Hrušovská, Dana, 1964-
Historické trendy v rozvoji marketingových koncepcií. Autorka sa zameriava na tri najdôležitejšie krajiny z hľadiska marketingu - Veľkú Britániu, USA a Nemecko. Štádiá v rozvoji marketingu podľa F. Kotlera a ich hlavné rysy. Súčasnosť a budúcnosť patrí ekologickému marketingu.