Soukromé vysoké školy využívají konkurenční výhody - Jakubíková, Dagmar
Hlavné konkurenčné nástroje súkromných vysokých škôl. Rozdiely medzi súkromnými vysokými školami a štátnymi vysokými školami. Marketingový mix vysokých škôl. Marketingová komunikácia.