Investičné stimuly ako súčasť podnikateľského prostredia - Kováč, Vladimír
Slovenská republika má pravidlá o poskytovaní investičných stimulov od konca októbra 2005. Súčasné pravidlá o poskytovaní investičných stimulov a ako to bolo pred ich schválením. Slovensko sa rozdelilo do troch zón za účelom podpory investícií, pričom toto rozdelenie sa bude aktualizovať vždy k 15. januáru kalendárneho roka. Projekty typu A, B, C. Minimálna výška investičných nákladov. Výška štátnej pomoci. Podľa predstaviteľov vlády sú pravidlá o stimuloch potrebné a mali by viesť k znižovaniu nezamestnanosti, ich prínos ukáže budúcnosť.