Vklady do dcérskych podnikov - Mintál, Ján
Pojem dcérsky podnik, resp. dcérska spoločnosť. Právny a účtovný pohľad. Cenné papiere a podiely v dcérskej účtovnej jednotke. Cenné papiere a podiely v spoločnosti s podstatným vplyvom. Oceňovanie podielových cenných papierov a podielov v dcérskej účtovnej jednotke. Daňový pohľad. Obchodný podiel a jeho nadobudnutie. Praktické príklady.