Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky august 2006
Zdravotníctvo. Vedomostná spoločnosť- výchova a vzdelávanie, veda a technika, mládež a šport. Kultúra - ekonomické nástroje, médiá a audiovízia, obnova pamiatok a ochrana kultúrneho dedičstva, miestna a menšinová kultúra, umenie a národné kultúrne inštitúcie, cirkvi a náboženské spoločnosti. Pokračovanie.