Transformácia účtovnej sústavy z podvojného účtovníctva na jednoduché účtovníctvo - Mintál, Ján
Prípady, kedy je možný prechod z podvojného účtovníctva (PÚ) na jednoduché účtovníctvo (JÚ). Právna úprava prechodu z PÚ na JÚ. Prechod z PÚ na JÚ u pohľadu zákona o dani z príjmov. Ilustračné príklady.