Návrh novelizácie IAS 23 - Náklady na prijaté úvery a pôžičky - Mokošová, Daša, 1979-
Informácia o návrhu novelizácie IAS 23, ktorý IASB vydala dňa 25.5. 2006 na verejné pripomienkovanie s detailným pohľadom na účtovné riešenie nákladov na prijaté úvery a pôžičky a dopad navrhovaných pravidiel.