[Bankopoisťovníctvo] - Pastoráková, Erika, 1972-
Recenzia publikácie A. Korauša Bankopoisťovníctvo. Publikácia analyzuje príčiny, prečo banky a poisťovacie spoločnosti vstupujú do bankopoisťovacích príprav a prezentujú možnú spoluprácu. Autor sa zameriava na špeciálne potreby operácií bankopoistenia.