Rozpočet Európskej únie na rok 2007 - aktuálny stav - Kozlík, Sergej
Vymedzenie priorít Európskej únie na rok 2007. Aktuálny stav v zostavovaní rozpočtu Európskej únie na rok 2007. Rozpočet EÚ na rok 2007 reprezentuje prvý rozpočtový rok dlhodobého finančného rámca Európskej únie na roky 2007-2013. Rokovania a diskusie o návrhu rozpočtu.