Zľavy z ceny z pohľadu odberateľa a z pohľadu dodávateľa - Šlosárová, Anna
Stručná analýza problematiky účtovania zliav z cien z pohľadu odberateľa (kupujúceho) a z pohľadu dodávateľa (predávajúceho). Bonus, rabat, skonto - charakteristika. Problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť v opatreniach o postupoch účtovania. Príklady.