Maržová elasticita spotrebiteľskej ceny - Strieška, Ľubomír
Odvodenie maržovej elasticity spotrebiteľskej ceny a index spotrebiteľskej ceny, keď sa mení sadzba obchodnej marže. Autori v príspevku odvodili vzťahy pre monopol a na záver ich konfrontovali s dokonalou konkurenciou.