Odpadové hospodárstvo v malých a stredných podnikoch - Dendiš, Ľubomír
Problémy spojené s odpadom, ktoré sú súčasťou environmentálnej politiky každej krajiny, a ktoré ovplyvňujú hospodárstvo. Základné pojmy používané v oblasti odpadového hospodárstva. Separovaný zber druhotných surovín.