K problematike merania úverového rizika na príklade dlhopisového portfólia - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Použitie modelov kreditného rizika. Hlavné ciele modelov merania úverových rizík. Rozdiely aplikácie metód merania trhového a kreditného rizika. Základné princípy aplikácie metód merania kreditného rizika.