Migrácia mení vidiecky obchod - Košťál, Daniel
Vidiecky obchod zaznamenal v poslednom období niekoľko zmien. Zmena štruktúry vidieckych zákazníkov. Výhodou vidieckeho obchodu je blízkosť k zákazníkovi i k menším regionálnym výrobcom. Vidiecky obchod - univerzálne pokladničné miesto. Diskonty a vidiecke predajne. Prémiové výrobky.