Práca popri škole alebo škola popri práci? - Ryník, Jozef
Ako sa zamestnať popri štúdiu na vysokej škole. Aké práce preferujú študenti. Výška zárobku v závislosti od druhu vykonanej práce a regiónu. Možnosť zmeny dohody o brigádnickej činnosti na plný úväzok. Ľahšia cesta k brigáde cez agentúru. Ako zarábať viac.