Analýza vybraných ukazovateľov slovenského poistného trhu ako súčasti jednotného európskeho trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Analýza vybraných ukazovateľov slovenského poistného trhu, s dôrazom na špecifické ukazovatele poisťovníctvam, ako aj ich vzťah k vytvorenému HDP. Sledovanie a vyhodnotenie ukazovateľa predpísané poistné globálne, aj jednotlivo za životné a neživotné poistenia, ako aj podiel predpísaného poistného na HDP a škodovosti.Slovenský poistný trh ako súčasť jednotného európskeho trhu. Porovnanie vývoja vybraných ukazovateľov v rámci krajín Európskej únie.