Inovácie a Business Innovation Center v regionálnom rozvoji - Pásztorová, Jana, 1960-
Pojem inovácia. Inovácie v procese globalizácie. Pozícia Slovenska v inováciách. Businnes Inovation Center (podnikateľské a inovačné centrá). Technologický inkubátor. Skúsenosti z budovania technologických inkubátorov vo svete. Trendy rozvoja. Filozofia klasického podnikateľského inkubátora.