Internet ako prostriedok zvyšovania konkurencieschopnosti poisťovní - Pastoráková, Erika, 1972-
Internet ako stimulátor diverzifikácie poistného trhu, ktorý umožňuje okrem rozvoja elektronického obchodu - predaja poistných produktov aj jeho ďalšie využitie. Ide predovšetkým o orientáciu na zákazníka, zdokonaľovanie služieb poisťovne, znižovanie nákladov a urýchľovanie zaužívaných postupov. Hodnotenie internetu ako prostriedku zvyšovania konkurencieschopnosti poisťovne.