DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
Zdaniteľné obchody. Miesto dovozu tovaru. Uplatnenie režimu dane. Dodanie tovaru a vznik daňovej povinnosti. Dodanie služby a vznik daňovej povinnosti. Prijatie platby a vznik daňovej povinnosti. Daňová povinnosť pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Príklady.