Nosný pilier sociálnej práce - sociálny pracovník a jeho vzťah ku klientovi - Teplická, Katarína
Práca sociálneho pracovníka, ktorý zohráva dôležitú úlohu pri práci s klientom v zariadení sociálnych služieb. Jeho osobnostné a charakterové vlastnosti. Vzťah sociálneho pracovníka a klienta. Zlepšovanie kvality života prostredníctvom vzťahu sociálny pracovník-klient. Pomoc pri adaptácii novopríjmaným klientom. Individuálny prístup ku klientom. Aktivizácia klienta k zdravej starobe.