Manažment cestovného ruchu v podmienkach samosprávy - Trefil, Peter
Vybrané problémy spojené s manažmentom cestovného ruchu v podmienkach samosprávy. Pojem regionálna politika. Úlohy orgánov miestnej a regionálnej samosprávy pri manažmente cestovného ruchu v podmienkach koncepcie reformy verejnej správy. Manažérske funkcie samosprávy pri zabezpečovaní manažmentu cestovného ruchu.